Tirada esențelor

perfume

N-ai teamă, cititorule frumos că n-o să povestesc despre parfumuri, că deși îmi plac, nu-s priceput.
Da’ nu trebuie să te pricepi la toate, zice o voce de prin puțul gândirii 😀

Ca să-mi încep sau continui tirada esențelor masculine / feminine aplicată cumva la relații pe termen lung:
Controlul, dominanța, hotărârea, deciziile, direcția, protejatul și avutul grijă de celălalt în sensul de siguranță, de descurcat în orice situație sunt atribute ale unei esențe masculine, într-adevăr există și femei care sunt predominant masculine că așa e natura lor.
Pentru femeia cu esență puternic feminină, primordial e să aibă cui să se descopere, să aibă cui să se lase dominată în sensul plăcut, să fie luată pe sus și la propriu și la figurat, să aibă încredere că bărbatul masculin poate să ducă totul, dar fără să fie nevoie să facă totul, asta e șmecheria.
Că sunt mulți bărbați care fac și fac și aduc bani acasă nevestei și-i fac toate plăcerile, dar se miră că ea e supărată și tot nu-i convin lucrurile.
Bărbatul (sau cine o fi mai masculin) inițiază și conduce, femeia urmărește și urmează (sau cine-o fi mai feminin), e pur și simplu natura energiilor masculină, respectiv feminină.
E nevoie de polaritatea asta puternică între energii ca să fie excitație sexuală între 2 persoane. Bine, există și persoane mai neutre, între care nu există niciodată o descărcare sexuală și energetică foarte intensă. De asemenea, n-o să prea fie atracție, respectiv excitație sexuală între bărbat masculin și femeie masculină, respectiv bărbat feminin și femeie feminină, indiferent cum arată una sau cealaltă persoană.
Însă mamele au învățat băieții să fie drăguți, să le ducă flori, să facă tot felul de lucruri drăguțe pentru fetele sau femeile din viața lor, să nu le lovească nici cu o floare. Aici îmi vine să zic o vulgaritate, dar mă abțin.
Problema cu abordarea asta e că femeia are impresia că vrei ceva de la ea când faci chestiile astea și n-o să fie încântată.
Acum da, în viață chiar și femeile feminine au nevoie să intre în modul masculin cu serviciu, cu tot felul de lucruri care-s de făcut și mai puțin de simțit.
E datoria bărbatului masculin să o facă să se simtă femeie, vie, radiantă să o seducă periodic și nu doar când vrea sex, ci de fapt mult mai des când și pentru că vrea să aibă o femeie lângă el, nu un partener de afaceri, un amic sau un coleg de casă și / sau pat.
Și cu toate astea femeia dă impresia că ar vrea, dar de fapt nu vrea să fie centrul universului unui bărbat.
În sensul ăsta testele de tot felul nu se vor opri vreodată. De fapt ca bărbat ar trebui să-ți pui probleme atunci când femeia nu te mai testează, de asta ești bărbat, să te descurci, să fii hotărât în ceea ce vrei să faci și întreprinzi în viață. Desigur că și ca bărbat ai nevoie să te relaxezi, evident, și la fel femeia de lângă tine, apreciind ce faci tu ca ea să se simtă femeie feminină o să te ajute să te relaxezi, să te învăluie cu afecțiunea și feminitatea ei. Altfel dacă tu nu o faci să se simtă feminină, să se elibereze, atunci când încerci să te relaxezi ea te va cicăli, te va bate la cap cum ar veni, fără să înțelegi de ce. Dar eu fac totul, ce mai vrea de la mine ?!? 🙂
Nu am zis eu ce urmează, dar sunt de acord și a fost un moment de wow se leagă toate cele atunci când am aflat că iubirea bărbatului masculin(sau a femeii dacă e predominant masculină) e cea romantică, ideală.
Iar iubirea femeii feminine (sau a bărbatului predominant feminin) e cea oportunistică.
Și așa natura lucrurilor fiind, cei care sunt mult mai tentați la înșelat sunt femeile feminine, respectiv bărbații care-s predominați de energia sexuală feminină.
Atât pentru azi, aici Ilie Dobre, predau legătura. Gooooooooooool.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s