Dependență

dan-bilzerian

Am o gagică frumoasă, știe cum să mă atragă, se pricepe să mă intrige, să mă excite, să mă perpelească, iar atunci când n-o bag în seamă are grijă să se manifeste, să ceară atenție și desigur de obicei o și.. primește. Uneori face pe victima, fabrică tot felul de probleme și așteaptă să le rezolv, cu ea, doar cu ea, desigur că niciodată nu se rezolvă toate, uneori chiar deloc.
Alteori face pe salvatoarea și mă atrage în mrejele ei, eu credul crezând că mă va ajuta să-mi satisfac eu nevoile, să-mi rezolv problemele, dar de fapt ulterior rămân doar cu un gust searbăd și ea râde satisfăcută că a primit doza de afecțiune și atenție necesară, îi crește “sufletul”.

Și gagica asta a mea poartă nume diferite, depinde de anotimp, perioadă a zilei și până la urmă depinde și de cine-i ăsta care scrie sau depinde ce rol joacă, pardon, joc.
Poate s-o cheme plăcere și îi place să fie incitată frecvent de alcool, droguri, sex ocazional.
Poate s-o cheme mai sofisticat rețea socială, având tot felul de porecle, gen Facebook, Instagram, Snapchat și-i place atenția și vizitele lungi în care te pierzi într-însa, nu altceva.
Interesant că poate să se numească și ființă, de-asta pe 2 picioare, cu creier și conștiință, fac și-mi face, face și-i fac, o satisfac, mă satisface și tot așa, dar musai să fie în perechi bine legate și condiționate, altfel se lasă cu scandal.
Poate să se numească telefon sau mașină și am grijă de ele într-o nebunie, să îndrăznească cineva să se dea la ele, sunt alte mele, cele mai cele.

Partea și mai interesantă devine atunci când nu mai fac diferența între mine și gagica asta a mea, devenim niște siamezi, împărțim plămâni, ficat, inimă și suntem frumoși așa, doar noi amândoi.

Dar eu cred că sunt independent și liber. Ai fost, zice EA.
Bine, atunci vreau să redevin, sunt, ce mai, adio, te părăsesc gagica mea.

Aha, vedem. Da, nu ne mai vedem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s