Egointeresismul

there-is-no-fucking-you-there-is-only-me
Mâncând un piure de cartofi făcut cu lapte și unt și niște mușchi nețigănesc puțin abțiguit de uleiul încins refolosit, totul asezonat cu castraveți bine murați de la a mea mamă, m-a lovit așa o chestie ce mă deranjează la oamenii (mai ales femeile, că oameni sunt și ele) din jurul meu de câțiva ani încoace. Bine, mă deranjează și-mi trece repede, că doar fiecare în sau cu pizda mă-sii, doar că văd că se tot repetă, se tot împute treaba.
Îmi amintesc că în perioada facultății mă simțeam ca un zeu al chat-ului (nu pentru că eram eu un Don Juan cu femeile, ci pentru că petreceam foarte mult timp făcând asta, adică chatuind). Pe ăla local din cămin, pe hi5, pe yahoo messenger și ce sistem de chat oi mai fi folosit. Mă cunoșteam cu fata și dacă părea interesant pentru amândoi ne întâlneam. Nu se întâmpla oricum așa des cum mi-aș fi dorit :D.
În fine, ideea e că așa pe chat, din spatele tastaturii, cu ochii injectați dupa 20 de ore de nesomn și murdar pe gură de al n-șpelea corn cu gem sau ciocolată eram totuși curioși unul de celălalt, de viața celuilalt și în funcție de ce aflam, fie adevărat sau inventat, ne întâlneam sau ba.
Între timp, folosesc infinit mai rar modalitatea asta de comunicare, prefer comunicarea față în față dacă se poate și e ceva important de spus. Hai să ne întâlnim dragă otee, dulce mireas(m)ă și vedem dacă din fizic, din vorbe, din gesturi, din ticuri, din felul cum ne simțim unul lângă și cu celălalt, chimie, energie, de toate, vrem să ne mai vedem, punem de-o zeamă acră gătită împreună sau ba.
Ce să-ți spun, în ziua de azi multe nu-s mai interesate cu adevărat de viața ta, de ce faci tu, ce-ți place, ce te gâdilă, ce te face să tresari de frică sau de plăcere, ce te mână așa în viață înainte, care-i flacăra olimpică personală?
Totul e indirect și hai să vedem dacă omul ăsta ce se crede bărbat din fața mea are ceva ce-mi poate satisface mie ca interese de femeie, că or fi emoționale, că or fi de natură fizică (plata în natură e cea mai plăcută), că or fi financiare, că or fi câte un pic din fiecare, dar nu cumva să întreb direct să aflu de alea ce le înșiram eu mai sus despre celălalt.

Curiozitate, interes real în cealaltă persoană? Ce-s alea? Câte se iau pe zi?

Rămâi siderat, pentru că eu sunt genul care dacă mă interesează ceva întreb, evident că-mi trag și eu concluziile mele din răspunsuri dar întreb, uneori și de la cea mai prostească și aparent copilărească întrebare, gen “ce culoare preferată ai” se pot naște niște discuții senzaționale și poți afla mult mai multe decât dacă-l iei pe ocolite cu tot felul de apropouri sau îl întrebi pe ălălalt, tu crezi în Dumnezeu, sau în ce crezi tu? În sfântul duh, aleluia, mniezoooo.

Bueeei, unde-i autenticitatea, femeilor, atâta puteți? Acu serios ! Știu că sunteți care puteți mai mult. V-am cunoscut, vă știu ;).
Însă dacă indirecte și interese îți cauți, asta o să și găsești, garantat !
Și dup-aia vii și te plângi că nu ai cu cine să “frecventezi” o relație normală, nu mai înțelegi ce vor bărbații, ai nu mă înnebuni ?!?
Relații normale care de fapt ar trebui să fie senzaționale, magice, extraordinare, de povestit.

Și acum vă pup, pa, că am treabă, musai să am grijă de mine 😉 !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s