Pentru femei(2)

Wise-Woman-Builds-Her-House-
Draga mea,

Dacă un bărbat te salută și-ți zâmbește, răspunde cu aceeași monedă chiar dacă nu-ți plac pantofii, fața lui sau chiar ai o zi proastă.
Dacă un bărbat îți cere numărul de telefon și nu vrei să i-l dai, spune nu, mulțumesc, pentru că.. automobile, d’aia.
Dacă ai avut ghinion cu N bărbați consecutivi sau aleatori în viața ta, nu, să știi că nu ești lesbiană, daaar mai ai de lucru la tine, la persoana ta, nu la bărbați e problema. Și clar nu mă refer la silicoane, buze umflate, liposucție generală.
Dacă ești singură, nu căuta să te arunci într-o relație, ci caută să faci încât să ai o viață frumoasă și împlinită de una singură, relațiile vor veni de la sine.
Dacă ești într-o relație, nu aștepta ca cel de lângă tine să-și dea seama de problemele și frustrările ce le ai, vorbește direct, învață să comunici, nu aștepta să te facă celălalt să vorbești, nu suntem la show-ul “Hai să vedem ce pot scoate cu cleștele ăsta nou de la tine”.
Dacă bărbatului cu care ești împreună îi place să-l gâdili pe barbă, nu refuza pe principiul că eu nu fac niciodată așa ceva că imediat s-a iscat conflictul. Discutați și găsiți o modalitate de a împăca fetișurile fiecăruia fără ca să-ți depășești cine știe ce limite / principii personale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s