Vreau să “te spargi liber”..

i_want_to_break_free

Nu, să știi că n-o să vorbesc de Queen, chiar dacă-i o trupă remarcabilă după umila mea părere neavizată de muzicant(am cântat la acordeon, am încercat pe orgă și muzicuța, deci se pune).
O să vorbesc despre tine, în schimb, cel care-ți trăiești așa cum știi, zi după zi, viața.
Ce te face să te simți bine? O vacanță relaxantă într-un loc exotic? O zi de leneveală și sex cu persoana dragă? O zi de urmărit serialele preferate sau jucat jocul preferat? O zi de pescuit și băut bere rece? O noapte de ieșit în club sau la terasă cu amicii? Momentele în care trăiești amintiri frumoase? Sau în care îți planifici viitorul tău ? Clipele în care iei viața în serios sau alea în care o iei la mișto? O zi la lucru în care îți iese tot ce vrei, cum vrei sau poate chiar pleci mai repede decât te așteptai acasă? Momentele în care împărtășești bune și rele cu cei aproapiați? Faptul că ai dreptate într-o discuție? Numărul mare de “like-uri” pe care le primești pentru ultima schimbare a pozei de profil de pe Facebook? Hai spune !!

Bun, dacă ai reușit să răspunzi cu cel puțin 2-3 exemple, acum spune-mi,  ce te face să te simți implinit(ă)?
Dacă nu înțelegi întrebarea, vin și explicațiile acuș, împlinire e starea aia în care chiar dacă ai rămas fără permis, plouă torențial, ți-ai uitat umbrela acasă, mergi pe jos, faci o baie cu apă nisipoasă când trece camionul pe lângă trotuar, ajungi la lucru și te ia șeful la rost cum că ce prost randament dai tu în ultima vreme, te dă afară, apoi te anunță soția / iubita că te părăsește, îți pierzi portmoneul cu toate actele și ajungând acasă îți dai seama că nu știi unde ai lăsat / pierdut cheile apartamentului/casei, totuși după ce-ți manifești deznădejdea inerentă poți să-ți spui sincer că viața e frumoasă și orice s-ar întâmpla ai încredere în tine că te vei descurca.

“Sparge-te liber”, prietene !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s