Neînțeles de înțeles

wtf

Epatează-mă ca să nu mai percep nimic din inefabilul momentului de neatins. M-am stins ca să mă reaprind fremătător în neantul unui vis exuberant. Iar distinsa reprobabilitate a refulat inexorabil și m-a surprins chemându-mi sinele antagonist într-o convorbire surprinzător de acaparatoare. Oricum, înainte de asta, misticismul lugubru al unui Iisus încarcerat s-a încleștat dibace de meandrele sufletului unui înger timpuriu. Și tresar la singura izbitură a soartei nemiloase ce și-a făcut de cap în urmărirea singurului său țel.. viața.. nu, moartea, ba nu, iadul, raiul, chiar nu mai știu exact ce s-ar potrivi aici.

Și nu te amăgi, perspectiva mea asupra a ce tocmai am scris e ca a unui copil nou-născut asupra zodiacului, nu-l înțeleg, dar pare să se potrivească cu totul, îmi vine să-l citesc zilnic, îmi place să cred că-mi dă și țâță,  dar tot la Geea(mama) ajung sau la lapte praf… de stele.

P.S. Acest text “încearcă” să fie o parodie la articolele blogurilor pline de emfază care spun atâtea și nimic. Poate n-am reușit totuși să folosesc destule neologisme și construcții artistice. Data viitoare.

Advertisements

One thought on “Neînțeles de înțeles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s