Rețeta de luni

Cu stupoarea unui început greoi de săptămână am avut un moment de Eureka! Eureka!.
Era culmea să nu am așa ceva dacă am pornit cu blogul ăsta, revenind la chestiunea neserioasă:

Diferența dintre a fi angajat, a-ți face treaba “cubicoidă”, a primi la final / început de lună salariul și între a fi pe pu.. terea ta, antreprenor, propriul șef, a munci pentru tine, seamănă al dracu’ de bine cu cea între a comanda mâncare de la o firma de catering vs a-ți găti propria mâncare.

În prima variantă ai totul frumos predat la mână, împachetat, știi ce iei și ce gust are (în mod normal), plătești un preț mai mare, dar mănânci liniștit, ai aruncat frumos ambalajele de unică folosință și-ți vezi de viața ta roză.
În a doua însă lucrurile pot deveni căcăcioase. Faci mizerie, te enervezi, o arzi, te arzi, o sărezi / condimentezi prea mult, o iei de la capăt de multe ori, costuri mai mici, dar te murdărești, rămân vase și tacâmuri de spălat, durează mai mult, dar și când îți iese, vai, mamă !!

O săptămână gustoasă !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s